GRATIS bezorging in de Benelux
Dagverse producten
Meer dan 5000 producten
Altijd de scherpste prijs

Over Tasteful

Over ons
Vorige
|
Volgende
01
Over ons

Met meer dan 10 jaar ervaring is CEM Internatioal een uitstekende partner voor verse en gevroren producten. Ons dekkingsgebied ligt voornamelijk in Nederland, Belgiƫ, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk.

Door onze expertise in het distributieproces en kritische inkoop keuzes, kunnen wij onze partners van meerwaarde voorzien binne het gehele koopproces. CEM International werkt met een team van toegewijde, flexibele en professionele collega's die er alles aan doen om uw wensen zo goed mogelijk te vervullen.

Tevens focussen wij op een duurzaam lange termijnrelatie met onze partners en leveranciers, zodat er voordelen ontstaan voor alle belanghebbende.

02
Onze missie

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Klimaatverandering is de laatste jaren niet meer uit de actualiteit weg te denken. Deze aandacht is volkomen terecht, want hoewel het klimaat op aarde nooit stabiel is geweest, bevestigen de ruim 2000 klimaatexperten van het Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC) het fenomeen van een wereldwijde temperatuurstijging en het verband met de door de menselijke activiteiten uitgestoten broeikasgassen. Om meer bewustwording te creƫren heeft CEM drie pijlers gevormd om een positieve impact te hebben op het milieu.

Reduceren van energie- en brandstofverbruik
Dit doen wij door middel van transport aanpassingen op basis van afstand, gewicht en bestemming, waardoor er een optimaal brandstof verbruik ontstaat.

Het reduceren van derving
Hiervoor heeft CEM een geautomatiseerd logistiek systeem waarmee het FIFO-principe wordt toegepast. Verder komt de toegevoegde waarde grotendeels van onze toegewijde collega's die zich dagelijks inzetten voor een vlot logistiek proces. Hierdoor kan derving optimaal worden beperkt.

Het verduurzamen van onze inkoop
CEM streeft naar een lange termijn relatie met haar partner leveranciers om zo doende samen te werken aan de verduurzaming van de bedrijfsketen. Wij werken uitsluitend met MSC en HACCP gecertificeerde partner leveranciers. Tevens streven wij naar eerlijke handel op producten. Op deze manier proberen wij een eerste stap te zetten naar een duurzaam traject. Wij zijn van mening dat maatschappelijk verantwoord ondernemen geen project, maar een integrale visie op de kernactiviteiten is.

Vragen over ons of onze producten?